Jaunumi

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 16. marta plkst. 6.30 līdz 17. marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 49 izsaukumus – 20 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 18.25 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Vecumnieku novadā, kur dega automašīna. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg vieglā automašīna 6m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst. 19.15 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar ziņojām, ka plkst. 6.58 VUGD saņēma izsaukumu uz Krāslavas novadu, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva koka dzīvojamā māja. Precizētā ugunsgrēka platība ir 70m2. Ugunsnelaimē cieta viens cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Plkst. 12.12 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar Jelgavā ugunsdzēsēji glābēji no Vircavas upes izcēla bojāgājušu cilvēku un nodeva Valsts policijai.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, kūla, sodrēji ēku dūmvados, bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens, mājas siena un dīvāns, vieglā automašīna, saimniecības ēka.

Sagatavoja: Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa