Jaunumi

Otrdien, 28.janvārī, plkst. 11.00 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) rīko preses konferenci Liepājā, Jelgavas ielā 41, kurā informēs par VUGD Kurzemes reģiona brigādes Liepājas 2.daļas un Liepājas 2.daļas posteņa apvienošanu, veidojot vienu struktūrvienību.

Lai maksimāli efektīvi izmantotu cilvēku un finanšu resursus, bet tajā pašā laikā saglabātu VUGD sniegtā pakalpojuma kvalitāti un pieejamību iedzīvotājiem, no 2020.gada 3.februāra Liepājas 2.daļa tiks apvienota ar netālu esošo posteni Ziemeļu ielā, lielāko daļu personāla un tehnikas izvietojot posteņa telpās un papildus stiprinot arī citas Kurzemes reģiona struktūrvienības.

Preses konferencē VUGD un Kurzemes reģiona brigādes vadība informēs par struktūrvienību optimizācijas iemesliem – tagadējo struktūrvienību pārklājumu, Liepājas 2.daļas ēkas slikto tehnisko stāvokli un neatbilstību dienesta vajadzībām, nepieciešamību efektīvāk izmantot personāla un citus resursus, kā arī par apvienošanās norisi un resursiem, kas tiks iesaistīti reaģēšanā uz notikumiem Liepājā.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus lūdzam iepriekš pieteikt dalību preses konferencē, rakstot uz e-pastu: vugd.gov.lvviktorija.gribuste vai zvanot: 29468106.

Sagatavoja: Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa